Front-page Forum Anslagstavla hemsidan Svar till: hemsidan

#608
Julian Lagerberg
Gäst

Det enda inloggningen gör är att visa dolt innehåll som utomstående inte ska ha tillgång till. Teoretiskt sett är du alltså inte ens inloggad till något, utan det visas bara dolt innehåll. Därför finns det inget att logga ut ifrån. Det finns ingenting som kopplar ihop er med hemsidan, därför är det också väldigt irrationellt att jämföra det med en personlig inloggning hos en bank.

Det är inga ursäkter jag kommer med då ni gör en höna av en fjäder. Om man besitter en så pass stark teknofobi så föreslår jag att man undviker hemsidan (och kanske internet också för den delen).

Svar till Dorothy:
Du måste inte logga in via brfbergasen.se för att se realportalen, det är två skilda hemsidor. Precis som innan så finns den att nå på: https://bergasen.realportal.nu/. Den som syns via brfbergasen.se är bara en inbakning av samma sida så att man slipper öppna det i ett nytt fönster.

brfbergasen.se är alltså opersonlig och öppen för alla med samma portkod. Realportalen (som är en helt annan hemsida) är personlig och kan inte veta att det är just du, Dorothy, som vill logga in förrän du skriver in ditt personliga användarnamn och lösenord. I realportalen kan du även logga ut, eftersom att den hemsidan just är personlig. Du kan tycka att det är ologiskt. Själv så tycker jag att det känns ganska tryggt att vem som helst inte kan logga in i ens personliga realportal.