Information

För medlemmar

Tvättstugor

Varje punkthus har på plan 4 en tvättstuga med två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, kallmangel, strykjärn och strykbräda. Gamla Värmdövägen 2, 4 & 6 har dessutom en centrifug av äldre modell som står kvar.

Bokning av tvättstugorna sker via de informationstavlor som finns vid hissarna i gatuplan i hus 2, 4, 6, och 12. Man kan välja mellan fyra pass:
07.00 – 10.00, 10.00 – 14.00, 14 – 17.00  eller 17.00 – 21.00.

På söndagar finns ett tvättpass mellan 10.00 – 14.00 med förbehållet att torkskåpet inte används.

För allas valfrihet får man bara boka för ett kommande tvättillfälle i taget!

Anledningen till att vi inte har tvättider sena kvällar och bara ett pass på söndagar är att maskinerna är störande för dem som bor nära tvättstugorna.

Det går även att boka tvättstugan via webbläsaren på datorn eller via appen i mobiltelefonen. Ange ditt lägenhetsnummer som användarnamn. Lösenordet är din brickas PIN-kod.

20230928 – Observera uppdaterad IP adress , glöm ej att ändra!

Dator: http://85.24.252.115/m5webbokning

Smartphone: Ladda ned appen Electrolux Vision Mobile. För att enkelt logga in på mobilen loggar du först in via datorn och trycker på QR-kod. Använd Tryck sedan på knappen Scanna QR-kod i mobilen. Det går även att föra in webbadressen manuellt i appen: http://85.24.252.115/m5webbokning/api/mobile/visionmobile.asmx

Har ni frågor kontakta föreningskontoret.

 

Medlemsrum

”Strykrummet” i 4:an har blivit medlemsrum för alla boende, inspirerat av “HSB living lab”. Där kan man nu träffas för egna aktiviteter, t.ex. bokcirkel, handarbeten, sällskapsspel, vernissage, en liten loppis? Varför inte passa på att umgås med en granne under tiden du tvättar eller stryker en skjorta?
Om du som medlem önskar använda rummet för en planerad aktivitet så mailar du styrelsen@brfbergasen.se om dag och tid, inväntar svar att rummet är ledigt och sen bokar du upp den tvättiden i tvättstugeappen. Detta bokningssystem är inte optimalt men vi börjar såhär och ser hur stort intresset är innan vi gör ändringar i bokningssystemet. Har ni idéer kring hur övriga strykrum kan användas och inredas så hör gärna av er till oss.

Nya-manualen-vision-ver-3.pdf